Йога студио 108
Актуален за 4.07
4 Посетители Онлайн
  • Йога студио 108 във Facebook
  • Йога студио 108 в Twitter
  • Канал в You Tube на Йога студио 108
  • Йога студио 108 в Инстаграм

Позитивни отзиви за Йога студио 108 през годините

9 206

Книга за гости и отзиви за Йога студио 108

Име и фамилия:*
 
Аз съм от:*
 
E-Mail:
 
Вписване в книгата за гости:*
 
 
 
Полетата отбелязани с * са задължителни.

Жулиен, София 

Сайтът е прекрасен, организиран е перфектно и представлява огромно улеснение за желаещите да практикуват йога в студиото или просто да почерпят информация за всичко свързано с йога. Същият представлява своебразна малка енциклопедия, която отваря врати по един достъпен начин към същността и философията на йога… Сърдечно благодарим за професионализма и себераздаването! За това, което Светла прави днес е нужно професионализъм и голямо сърце! С благодарост и уважение!!! Julien

Станимира Грозева, София
Привет,  искам да споделя радостта си от прекрасния семинар за йога и хранене. За първи път срещам толкова много информация за храненето – коректна, точна и синтезирана. Семинарът успя да “сглоби картината” на мои лични търсения в областта през годините, както и да добави нови теми. Благодаря за вдъхновението! (: Поздрави.

Ангелина Иванова, София
Срещата ми със Светла и Йога Студио 108 е едно от най-добрите неща, които съм имала късмета да ми се случат. Те ми помогнаха да намеря вътрешна хармония, което е най-големият подарък! С благодарност и най-сърдечни благопожелания!

Ани Иванова, София
Честит 6 -ти Рожден Ден на Йога Студио 108 – моето любимо място за релакс, хармония и добронамереност! Пожелавам много здраве и щастие на всички, които го обичат! И още много рождени дни!

Симона Костова, София
Здравей Светла, надявам се, че си изкарала една прекрасна ваканция изпълнена с много емоции и си се отдала на почивка. Надявам се скоро да се видим и исках да ти споделя, че моята санкалпа СЕ СБЪДНА!!! преобърна живота ми в най-положителният смисъл, който може да има. Сега се убеждавам, че когато много силно желаем нещо, но не на всяка цена, то се случва в най-подходащото за нас време. Комплекса за увереност много ми помогна, но медитацията в Йога студио 108 ми липсва. Благодаря за всичко, което правиш за нас твоите ученици ти си нашата СВЕТЛИНА! Лека вечер!

Десислава Стоянова, София
Светле, поздравления за начина, по който учиш и помагаш на хората да видят доброто в себе си и да търсят светлината! За мен йога-класовете ти са заряд с много положителна енергия!

Таня Велева, София
Благодаря ти Светле за светлината която внасяш в живота ми , както и името ти подхожда превъзходно!

Тинка Костадинова, София
Здравейте, мога да кажа че съм възхитена от йога и начина на преподаване на Светла. Посещавам курса от 1 месец и нямам търпение да дойде следващия път, за да науча нови и нови неща. Поздравления за всичко!

Галя Петкова, София
Съвсем случайно попаднах на Йога студио 108 и не предполагах, че отивам на такова прекрасно място. Освен, че открих това чудо, наречено йога се оказа, че съм попаднала на най-добрата учителка в България. И това не е само мое мнение. Няколко пъти вече ми се случва да чуя от познати, че Светла е човек, при когото наистина си заслужава да се ходи, има страхотни познания и качества, практикува и учи на йога с такъв хъс и себеотдайност! Не съм ходила другаде на йога и дано не ми се наложи да ходя. Йога студио 108 е най-доброто!

Марина, София
Здравей слънце! Искрено ти се радвам за това, което си направила с много любов.Ти си знаеш, че си уникална, че имаш мисия, и че те очакват още много вълнуващи приключения. Желая ти радост и любов, защото ги заслужаваш.

Десислава Люцканова, Ямбол
Привет, Светла!!! Само да ти пожелая да си жива и здрава и все така успешна във всичко, което правиш!!! Сайтът ти е прекрасен- изчерпателен и вдъхновяващ. Посещавам го редовно, почти от началото на неговото създаване и винаги съм го препоръчвала горещо на приятели и търсачи по пътя на духовното. Не зная защо чак сега изказвам мнение, но явно сега моментът е настъпил както се казва. Не държа да ми отговориш с обратен е-мейл. Om & Prem

Албена Йовева, София
Вчера, четвъртък, йогата в 19.45 ми беше изключително приятна, всеки човек би трябвало да се докосне до йога. Освен че човек си раздвижва тялото, той започва да мисли и по един нов начин… както се казва отваря си очите за много малки, но много съществени неща и буквално за секунди живота му може да поеме в нова посока, само защото вече си възприел един нов начин на мислене…

Жана, София
Посещавам курс за начинаещи от началото на септември и наистина за мен това е най-истинското йога студио с най-добрия учител . Преди това съм посещавала други два курса, но далеч не бяха на това ниво- страхотна организация, подредба и знания- браво Светле!

Елица, София
През 2011 за мен най-важното събитие си остава попадането ми в Йога студио 108. Благодарна съм ти за всички малки чудеса, които успя да случиш в живота ми, за вдъхновението и вярата, която ми вдъхваш да продължавам напред, дори когато се сгромолясвам в собствените си само-саботажи. С пожелание за много любов и мъдрост през важната 2012, топли дни и много усмивки от мен.
Снежана Габровска, София
Здравейте, попаднах във вашият сайт съвсем случайно, но ме заинтригува начина по който представяте нещата, които правите и най вече начинът по който представяте учението ЙОГА. Отдавна ми се искаше да започна да практикувам йога, но все не намирах сили и увереност при избора на подходящ клуб.

Мила, София
Много се радвам че съм записана на йога.

Ивелина Стоянчова, София
Чудесен сайт, дълбоко уважавам и се възхищавам на духовните хора! На този зъл свят му трябват повече такива! Браво на основателката – дано повече хора вземат пример от вас и се вслушват в посланието Ви!!! Успех!

Пепа Желева, София
Прекрасно е, че Светла направи от студиото освен място за йога упражнения, и място където човек се зарежда с позитивна енергия, топлина и доброта! Тя е човек, който е надарен с призванието да бъде учител! Щастлива съм, че съдбата ме насочи към Йога Студио 108, че съм нейна ученичка, че я познавам! Умен и добър учител и човек! Благодаря ти, Светле! Бъди здрава и все така всеотдайна към твоето занимание и към нас!

Георги, Гянмурти, София
:D Поздрави на всички 1108 последователи на йога! Отдавна не бях се зачитал в сайта и изведнъж открих една препълнена със събития програма – браво! Надявам се всички пречки да бъдат премахвани – в миг и да се срещаме в най пълен състав ! СВЕТЛЕ продължавай да разпръскваш СВЕТЛИНА …

Мария, София
Светле, отзивите са пълни с толкова мили думи за теб, че аз няма какво да прибавя. И аз се чувствам като всички възхитена от това, което правиш за нас. Искам само да ти кажа, че в тази августова ваканция ако нещо ми липсва – това си ти и йога практиките. Очаквам с нетърпение месец септември.

Ума, Казахстан

Здравейте! През последните 2 година не съм в България и много ми липсвате всички. Благодаря ти за сайта който направи, който става все по добър и много ми помага в този момент. Бъди верна на своето призвание!
Да бъдем верни на своето призвание!

Люси, с. Кокаляне
За мен нещата вече имат смисъл. За първи път имам цел. БЛАГОДАРЯ СВЕТЛЕ.

Петър, София
Здравейте,
На скоро Светла бе посветила една от практиките на депресията. Тя сподели, че често човек, изпаднал в такова състояние няма воля да започне да прави йога, а в същото време йога може да помогне да се излезне по-бързо от него. Това ме провокира да напиша тези редове. Аз също изживях много труден период от началото на годината. Свалих почти 10 кг, което за моята физика е сериозен проблем. Беше ми много трудно да преодолея това, което ми се случваше. Въпреки всичко не спрях да посещавам занятията и това много ми помогна да започна да се възстановявам. Да, не беше лесно, но се получава и вече усещам промените. Приятелският ми съвет към всички, които им се случи труден момент, защото през такива минава всеки един от нас е да не спирате да практикувате. Чрез йога можете да си помогнете сами и да преодолеете трудностите.

Мартин Илиев, Петрич
Бъдете живи и здрави, много хубави и достойни неща има в сайта. Аз нямам възможност да посещавам часовете по йога, защото съм далеч, но се опитвам сам доколкото е възможно, нека Бог е с вас.

Люба Шулева, Бургас
Сайтът е чудесен! Поздрав и най-сърдечни пожелания.

Антония Царева, София
БЛАГОДАРЯ ТИ, СВЕТЛЕ, за всичко което правиш за нас твоите ученици. БЛАГОДАРЯ на Дани, че ми показа пътя към теб. Ти си достоен ВОИН НА СВЕТЛИНАТА, а това ме прави силна и ме задължава да се старая много и да давам всичко от себе си за да следвам ТВОЯ ЛЪч насочен нежно към всеки един от нас зареден с много мъдрост, знание и много любов. От всички нас зависи да разпръснем тази светлина около себе си, защото любовта и нашите добри дела ще спасят света. БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ. БЛАГОДАРЯ ТИ.

Тони Андонова, Бремен
Реших да драсна няколко реда тук, защото се усетих, че заниманията в студиото са били важна част от ежедневието ми. Правя йога комплекс всяка сутрин. Срещата с учител по йога обаче не може да се замени. Сега, когато вече не съм в България, ми е трудно да си намеря учител по йога. Езикът не е толкова голяма пречка, защото уча и наваксвам. Обаче Светла беше за мен много добър учител. Още в началато ми хареса как преподава и останах там 2 години. Днес отворих сайта на студиото и се сетих, за това. Вече не мисля толкова много за липсата, но определено съм благодарна на Светла. Имаше моменти, особено в последната една година, които са незабравими.

Криси, София
Здравей Светла,
Искам предварително да честитя рождения ден на студиото, защото утре пътувам и няма да имам достъп до никакви технологии. Сега е моментът да ти благодаря Светле, за светлината, която внасяш в моя живот. За тази почти година, в която посещавам студиото (макар и не винаги съвсем редовно) животът ми радикално се промени. Аз дойдох с цел да постигна вътрешен мир и духовно израстване и в момента се чувствам много по-уравновесена и в съзвучие с околния свят от колкото преди да почна да се занимавам с йога . Мисля, че съм станала и по- постоянна, въпреки че имам още мноооого да работя по себе си, благодаря ти за всичко! Макар да не сме разговаряли много, аз почти всеки ден се сещам с усмивка за теб, защото те възприемам като Учител и попивам всяка твоя дума. Знам,че още много хора споделят моето мнение, защото със сиянието си озаряваш не само своя път, а и този на другите. Честит празник!

Наташа, София
От доста време не бях посещавала сайта на “Студио 108″, останах много приятно изненадана от новата му визия, подредба и удобство. В момента нямам възможност да посещавам заниманията, но не мога да не споделя нетърпението си да се върна в студиото на есен. Поздравления, Светле, за чудесната работа, която неуморно вършиш и хармонията, която създаваш във всеки от нас! ?

Гери, Бургас
Поздравления за сайта-много полезен и добре направен! След всички хубави неща, които чуваме за вашето студио и прекрасния учител питаме защо е тази благодат само за софиянци? Моля Ви, има много хора от други градове, които искат да посещават точно Вашето студио…но как? Има ли шанс Студио 108 да отвори врати и другаде?
Уважение и искрен поклон!

Брахма, Валери, София
Хари ОМ! Възхителни снимки от Индия! Сякаш за момент и аз бях там… Благодаря! До скоро! Желая ти здраве и вдъхновение!

Дани Попова, София
Убедена съм, че това не е първото прераждане, в което срещам душата на Светла и едно от нещата, за които съм особено благодарна на Бог е, че и в този живот ме доведе до нея. Човек разбира, когато намери учителя си и аз попивам всяка казана от Светла дума с цялата си душа. Мисля, че ако човек има развити по-висши сетива, няма как да не разтвори сърцето си за Светла и да я обикне безрезервно, защото веднага ще усети, че тя е един изключително чист като помисли и добронамерен човек, избрал пътя на любовта към хората и вселената. На голямата и много силна любов, която привлича като магнит…. – но само душите, които са готови за нея. Само хората, които са извървяли първата стъпка съм себеопознаването – научили са се да усмиряват егото си, да му отнемат живеца. Благодаря отново на неведомите пътища Божии, че ме доведоха до прага на Йога студио 108, до прага на йога….it feels like coming back home after a long exile….

Ели, Дупница
Светле, ти ме научи да дишам!!!
Безкрайно ти благодаря!!!

Петър, София
Когато за пръв път посетих класа на Светла имах сериозни проблеми с гръбначния стълб, а също и със зрението. Непрекъснато ми избиваха вътрешни ечемици, които се отстраняват оперативно, а диоптрите ми нарастваха главозамайващо. На първата практика цялото ми тяло трепереше, всичко ме болеше, направо ми се ревеше като осъзнах колко съм обездвижен и колко съм бил глупав и небрежен към себе си. Минаха 8 месеца от както играя йога. Вече го правя всяка сутрин. За това време стабилизирах зрението си, нямам проблем с ечемици, да не говорим за разликата в гръбначния стълб. Спрях да пия бира, а това беше любимата ми напитка. Просто организмът ми не се нуждае от алкохол. Чувствам се прекрасно. Вече осъзнах, че най-важната промяна е разликата в самосъзнанието. Открих колко е хубаво сутрин да поздравя себе си и слънцето в мен. Разглеждам се по различен начин, със себе-уважение. Постигнах личен синхрон, а само така човек постига и реално равновесие със заобикалящият го свят.
Наистина йога е философия и начин на живот. Аз знам, че е така и това не е просто клише. Светла, тази промяна дължа на теб. БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Агни, София
Продължавай в същия дух. Поздравявам те!

Романьола, София
Светле, това, което правиш за нас е чудесно – даваш ни глътка въздух в забързаното ежедневие, Преди да дойда при теб през юли, изтощавах тялото си с жестоки тренировки по час и половина 4 пъти седмично, Ти ми показа как да постигна същия ефект по много по-лек и елегантен начин, като въздействието е двойно – върху тялото и върху ума, В мое лице си спечели ревностна последователка,Благодаря ти ! Пътувам по 1 час до теб, независимо дали съм с кола или трамвай \идвам от центъра през всичките задръствания\, но няма да се откажа от теб.

Рада, София
Верен фен съм на сайта на Йога 108, когато искам да запаля мои приятели да тръгнат на йога-пращам линк на сайта. Днес отново прочетох важни и полезни и необходими за мен неща!!! Затова само искам да благодаря на Светла, която мисля си че познавам и харесвам само четейки и следейки новините в сайта. Много светлина, късмет и усмивки и не спирай, усещам обичта и топлината, с която правиш всичко!!!!

Цветелина, София
Здравейте, прииска ми се и не мен да напиша нещичко.Идвах във йога студиото, когато беше в Гео Милев. После спрях и с новия адрес и пълните класове стана много сложно за мен да идвам. Но желание да продължа с йогата имам. Това, което исках да кажа, че попадането ми в студиото беше в труден период за мен и наистина ми помогна. Благодарна съм на Светла. Още повече, че за мен лично има една интересна история около откриването на студиото. Някак в живота ми се появи числото 108 свързано с лични моменти и събития и след години започнах да се чудя защо точно това число. Потърсих в Гугъл и попаднах на сайта. Тогава не бях чувала за йога. След още около година се преместих и се оказа, че живея на 10 минути от студиото. Тогава без да му мисля отидох на занимание.
Иначе кусури всеки има. Но е факт, че Светле, ти ме запали за йога, помогна ми, проявявала си разбиране към мен, сайтът е много хубав, асаните се преподават точно и стриктно, мисля, че студиото е чудесно и за мен си добър Учител. Успех и благодаря!

Христина Кулева, София
Светле, ти наистина носиш светлина в себе си и умееш да я предадеш на хората около теб! Йога студио 108 е прекрасно и уютно място, малък оазис сред стреса на ежедневието ни. Благодарение на твоята всеотдайност, на лекциите и празниците, които организираш, на прекрасния сайт и статиите в него навлизам все повече във философията на йога, а това ми носи истинско удовлетворение.

Мария Зографова, София
Практиките в Йога студио 108 са за всички, които търсят баланс между физическото натоварване и релаксация на тялото и ума. Този баланс е това, което отличава заниманията, подготвени от Светла от комерсиалната йога в залите за каланетика. В нейното студио можете да се докоснете до автентичната йога – не просто упражнения, а философия и начин на живот.

Здрафи, София
Изключително добре балансиран в тематично и стилово отношение сайт. Поздравявам Светла! По всичко личи, че е вложила много душа и красота.

Христина, София
Посещавам йога студио 108 от няколко месеца. Прекрасно е!

Огнян ДИЕТОЛОГ, София
Сайтът е прекрасен. Нека хората като вас да са все повече. С пожелание за здраве и щастие.

Валя Вельова, София
Препоръчвам Йога студио 108 на приятели и непознати дори. Светла е начетена личност и много добър учител. Личи си че влага сърцето си в това, което прави. Още много мандали за рождения ден на студиото да правим, Светла!

Радост Събева, София
Попаднах на сайта и съм много приятно впечатлена. Нямам търпение да посетя студиото и да се запозная със Светла, която явно отговаря на името си- всички имаме нужда от много светлина и е чудесно, че има хора, които я разпръскват.

Мариела Вучева, София
Атмосферата в Йога студио 108 е толкова отпускаща. Влизаш вътре и моментално забравяш за целия хаос навън.
Благодаря Светла за всички усилия, които полагаш с такова търпение и любов. Благодаря за цялото разнообразие, което ни предлагаш – мултикомплексни йога занимания, интересни лекции и книги, и прекрасният сайт, в който човек може да намери доста интересно инфо… You always come up with new stuff and this is what I really like.
For me YOGA is BLESSING and I just want to say: Thank you Svetla for all you do for us!

Светла Гоцева, София
Обичам да посещавам Йога студио 108, там се чувствам уютно. Това се дължи на непрестанното усилие на Светла да прави нещата красиви и на невероятните и идеи. Благодаря, Светла и продължавай в същия дух!

Ваня Дойчева, София
Всяко посещение ми носи невероятен положителен заряд. Да почувстваш топлината и любовта, разбира се е заслуга на малкия-голям и светъл човек Светла. Пожелавам вярата и късмета да те подкрепят. Благодаря ти!

Боряна Стоева, София
Браво на Светла и на чудесното йога студио, което има! Благодарение на нея имам възможността да позная себе си по-добре и да релаксирам след тежък работен ден. Йога е начин на живот!

Ержи Йорданова, София
Аз съм Ержи, един от доайените на това студио, познавам Светла отпреди, впечатлително е как толкова млад човек така внимава в това, което прави – във всичко всичко всичко, и то през цялото време, а то е поради сърцето, което влага в това свещенодействие – да ни подарява емоцията йога всеки път!
Давай, Светле, go ahead!

Тони Андонова, София
След около 5 месеца вече мога със сигурност да кажа: чувствам, че извадих голям късмет като попаднах на йога учител като Светла и съответно Йога Студио 108. Искам още да поздравя Светла за сайта на студиото. Много ми харесва и става все по- добре и по- добре. Браво, Светла!

Ванко, София
Браво на Светла, такова упорито и всеотдайно момиче, такъв хубав сайт, така добре и с любов поддържан, бравос!
Хвала на такива българи!!!

Цвети, София
Браво на Светла и на прекрасното йога студио, което има! Благодарение на нея имам възможността да позная себе си по-добре и да релаксирам след тежък работен ден. Йога е начин на живот!

Ивайло, София
Светла, пожелавам ти здраве и да си все така жизнена и отдадена на това, което правиш ;)

Веселина Стоилова, София
Здравейте всички настоящи и бъдещи приятели на “ЙОГА СТУДИО 108″.
Радвам се, че благодарение на този прекрасен сайт “открих” за себе си света, философията и практиките на йога! Под вещото ръководство на преподавателя все по осезаемо усещам благотворното “йога влияние”- чувствам се емоционално уравновесена, физически здрава и заредена с положителна енергия ! Тук е мястото да благодаря на Светла за усилията, желанието и “сърцето” които влага в работата си. За мен практикуването на йога под нейно ръководство е полезно и приятно – с една дума – това е удоволствие. БЛАГОДАРЯ ТИ Светла и продължавай все така!!!

Албена, София
Вече 8 месеца мога със сигурност да кажа: чувствам, че извадих голям късмет като попаднах на йога учител като Светла и съответно Йога Студио 108. Благодаря Светла за всички усилия, които полагаш с такова търпение и любов за нас,твоите ученици. Искам още да поздравя Светла за сайта на студиото. Много ми харесва !!! Светла, пожелавам ти здраве и да си все така мъдра и отдадена на това, което правиш Браво, Светла! Благодаря ти!

Светлана Накова, София
Аз също искам да благодаря на йога и лично на Светла, като мой учител. Самата аз не съм забелязала как заниманията с йога са довели до промени както на физическо така и на ментално ниво, но моите близки / те не бяха ме виждали от 4 месеца / отбелязаха, че съм един различен човек – стойката, походката и най-вече излъчването. И когато учителят е един прекрасен човек / като Светла / въздействието на йога върху нас е невероятно. Веднъж едно момиче, което посещаваше за пръв път в “Йога студио 108″, ме попита защо идвам точно тук, след като в близост до дома ми има места за занимание с йога – отговорът ми бе – Заради Светла – нейното отношение към нас, индивидуалния и подход към всеки, търпението и, заради любовта и към това, което върши. Благодаря ти не само от мое име, а и от моето семейство за всичко, което йога ми дава чрез теб.

Дани, София
Няма да коментирам Светла, Йога студио 108 – ще кажа само че мисълта за това място ме кара да се чувствам добре.

Ани, Канада
Здравей Светла, от една година живея в Canada, но всеки ден първото нещо което правя след като си включа компютъра е да видя какво ново има в сайта на Йога студио 108. Аз не съм посещавала твоите часове, но идвах 3 дни по време на празника Наваратри. И това ми беше достатъчно за да те запомня и да те държа в сърцето си. Благодаря за твоето вдъхновение което лъха от всичко което побликуваш. Искам да ти пожелая много слънце през твоята ваканция и спокойни, изпълнени с радост дни.

Теменужка, София
Искам да благодаря на Светла за чудесната организация на празника Дивали. Всичко беше чудесно, с мярка и наситено с изключително позитивни послания. Изкарах си чудесно, беше ми много приятно, с пълноценно изживяване на този нов за мен празник. Вечерта след като си тръгнах бях в изключително приповдигнато настроение. Чувствах се отлично, заредена с положителна енергия и светлина. Подаръкът (слонче), който ми направи беше чудесен. Точно от това имах нужда, не само като материална вещ, а и символиката, която носи – щастие и късмет. Благодаря ти Светле, както за подаръците, така и за изключителната и приятна вечер! Очаквам с нетърпение да организираш и други подобни тържества.

Богдана – Ганготри, София
Почитаема Савитри, благодаря ти за всеотдайността, усилията, отношението ти и всичко, което правиш за нас – посещаващите студиото. ВСИЧКО ПРИ ТЕБ Е ПЕРФЕКТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО !!! Сайта ти е чудесен- винаги актуален и полезен . Радвам се, че съм част от твоите ученици.
Дано винаги Бог е с теб!

» Тук може да оставите вашето мнение.
Ако желаете отговор, оставете и мейл.


Нагоре