Yoga-Studio-108
Актуален за 18.07
9 Посетители Онлайн
  • Йога студио 108 във Facebook
  • Йога студио 108 g+
  • Канал в You Tube на Йога студио 108

Йога за деца в Младост

2 103

Йога за деца в Младост
Сюзан Абушева, инструктор йога за деца в Йога студио 108

Водя занимания Йога за деца и Йога за деца и родители в Йога студио 108 в Младост.
Казвам се Сюзан Абушева.

Йога за деца- 0887 603 787

Йога е част от мен от 2009 г., когато за първи път посетих клас по йога при Светлана Благоева в Йога студио 108. От тогава съм неизменно със студиото. Йога ме прави физически по-здрава, по-щастлива и одухотворена. Тялото ми е благодарно за добрата грижа и е здраво, умът ми е по-кротък и се намесва точно когато трябва, интуицията говори и аз все повече я чувам, винаги имам идеи в главата си и някак си намирам  креативния начин да решавам задачките на живота си.

На 33 станах майка.  От тогава се появи в мен интересът към Йога за деца. Завърших курс по Монтесори възпитание на деца, защото в хода на контакта ми с децата осъзнах, че имат нужда от друг подход, различен от този в съвременните детски градини и училища. Девизът на Монтесори педагогиката е „Помогни ми да се справя сам!“. Това значи, че  ако дадем на детето свободата да избира и да вижда резултата от избора си, имаме шанс да повишим неговото самочувствие и увереност, да му помогнем да бъде независимо и щастливо. Завършила съм и курс по “Озарена педагогика” на Любов Миронова – техники и похвати за ума и създаване на добродетели. Завърших и курс Йога за деца в образованието на RYE (Research Yoga Education).

С йога практиките целим да се свържем със самите себе си и заобикалящия ни свят по правилния начин, основавайки се на баланса и хармонията, любовта и доверието. Така децата, които практикуват йога израстват като цялостни, хармонични личности още от самото начало на своя живот. Йога помага на децата да развият правилна самооценка, увереност в себе си и силите си, повишава творческия потенциал и подобрява въображението.

Йога студио 108 е моята възможност да вдъхновя децата да се движат, да релаксират, да намерят и се свържат със своята истинска същност. Така те ще бъдат по-здрави, по-умни, по-креативни, най-вече себе си.
Водя и Йога за деца и родители.

Поддържам сайт, посветен на Йога за деца, ако желаете да прочетете повече, моля следвайте линка Йога за деца

 


Нагоре