Йога студио 108
Актуален за 23.07
3 Посетители Онлайн
  • Йога студио 108 във Facebook
  • Канал в You Tube на Йога студио 108
  • Йога студио 108 в Инстаграм

Йога за деца в Младост

2 884

Йога за деца в Младост

Йога за деца, събота от 12 ч.

Имаме специална регистрация за децата в сайта.

 

Казвам се Цветомира и съм учител по професия.

Следвала съм Славянска и Българска филология в СУ „Св. Климент Охридски”, както и квалификация „Учител по английски език” в ПУ „Паисий Хилендарски”.

В момента преподавам йога за деца, български, английски и хърватски език на деца от 2 г. до 18 г.  Работя с интердисциплинарни и интерактивни образователни методи, съчетаващи Монтесори, Слънчева и Валдорфска педагогика, Сугестопедия, йога, пеене, танц и двигателни игри. В общуването си с децата използвам емпатия и методите на ненасилствена комуникация.

За мен йога е съзнателен избор, който прилагам и в работата си.

С йога се срещнах преди 3 години при Светла в Йога студио 108, където продължавам да практикувам и да се вдъхновявам.

Преминала съм обучение за йога преподаватели по системата „R.Y.E.” (Изследване на йога в образованието) – метод, който адаптира йога практики в работата с деца. Помага им да изградят меки умения и да разбират по-добре себе си и другите, създава увереност в собствените сили и изгражда механизми за управление на емоционалното, физическо и умствено състояние.

Вярвам в холистичния подход към децата и човека като цяло. В това, че здравето и щастието са вътрешна сила и хармония, които развиваме, а образованието с любов, свързване и разбиране е най-силният инструмент, който притежаваме за целта.

Ще ви очаквам всяка събота от 12 ч. в Йога студио 108 :) 

 


Нагоре