Йога студио 108
Актуален за 25.09
4 Посетители Онлайн
 • Фейсбук
 • Google Plus
 • YouTube
 • LinkedIn
 • Йога за деца

Условия и йога етикет за практикуващи

17 049

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЦЕЛИЯ ТЕКСT

Местата в Йога студио 108 са 25. Затова е необходимо да си запазите място, за да има правилно разпределение и да има регулация на посещенията. Температура в студиото – зимата 19-21 С, лятото 24-27 С – зависи от температурата навън.  

 1. Първия път заповядайте без регистрация – обадете се по телефона или напишете мейл, за да резервирате място. Когато решите да посещавате редовно класовете, тогава си правите регистрация, след първото посещение. Ще получите код, с който да се регистрирате. Тук може да видите йога графика
 2. Моля събуйте вътре, на дървения праг, веднага вляво са рафтовете за обувки.
 3. Изключете звука и вибрацията на телефона. Йога студио 108 е зона, свободна от телефонни разговори и звън.
 4. Задължително е практикуването със спортна дреха, без метални клипсове и ципове, за да не се повреждат постелките. Тениска, анцуг, блузка, клин – дамите моля да съобразявате облеклото си.
 5. Групите са смесени – и жени и мъже, има две отделни съблекални – дамска и мъжка.
 6. По време на практикуване на йога не е необходимо да консумирате вода и напитки. Дехидратация не може да настъпи. Но ако държите, вземете си бутилка с вода или в студиото има хубава, студена чешмяна вода
 7. Препоръчва се да не сте консумирали храна около 3-4 часа преди йога класа. Ако е нещо дребно, не е проблем.
 8. 15  мин. след заниманията може спокойно да се храните.
 9. В Йога студио 108 има хубави и чисти йога постелки, както и одеала за релаксацията и йога нидра.
 10. Практикуваме по чорапи или боси.
 11. В ниво напреднали може да дойдете, само ако сте практикували при мен поне 6-8 месеца редовно или повече от година в традицията на Сатянанда йога. Всяка друга система – моля заповядайте в начинаещи, ако знаете достатъчно, ще ви насоча към напреднали.
 12. Моля да бъдете дискретни с парфюмирането, а най-добре да не слагате подобни изкуствени миризми, много хора са алергични. Моля не ползвайте силно парфюмирани прахове за пране – те са изключително вредни.
 13. 10-15 мин. преди започването на класа може да дойдете в студиото.
 14. Ако имате по-сериозен медицински проблем или скорошна операция, или бременност – желателно е да ме информирате.
 15. Ако има високо кръвно налягане или скорошна операция на очите, дископатия, ишиас – внимавайте, когато се навеждате напред и е добре да сгъвате коленете.

Нагоре